За 70 днів війни у ​​Львівському притулку для біженців сформувалася спільнота людей, які змушені були покинути свої будинки через ракети, що летять на їхні будинки.

У більшості – це мами з маленькими дітьми та старі. Це люди, які в більшості, залишили своїх чоловіків і старших синів вдома і рятуючись втечею від смертельної небезпеки, вивозили подалі найбеззахисніших.

 36-ти річна Амінова Надія – мешканка Барвінкового Харківської області, не перестає плакати, чи то від горя від війни, що впало на неї, чи то від подяки за теплий прийом.

Коли ми привели запас овочів та фруктів, жінка поділилася з нами своєю історією:

Війна в моєму житті почалася з того, що о 5-й ранку прилетіла ракета в Краматорськ. Емоції були жахливими, у цей момент я годувала дитину, злякалася, спершу не до кінця зрозуміла, що це.  На ранок уже над головою літали літаки, гелікоптери. І було дуже страшно. Нам довелося їхати, бо двоє діток – треба було рятувати їхнє життя. Моя мама залишилася сама на війні, а ми поїхали.

Ми їхали більше доби евакуаційним поїздом, переночували ніч на вокзалі в кімнаті матері та дитини, потім добрі люди привезли нас до цієї церкви. Тут нас прийняли дуже добре, надали усе необхідне. Ми виїжджали з валізкою з документами.  І, дякувати Богу, ми під крилом Господнім – одягнені, нагодовані. Годують тут чудово – гаряче, перша, друга страва. Просто як вдома, з любов’ю приготовлене, все дуже смачно!

Нехай Господь зберігає та дає сили всім, хто піклується про нас. Нехай благословить і дасть щастя і миру над головою, всього найкращого. Велике спасибі за вітаміни – мандарини, груші, яблука, апельсини.  Діти раді, дуже задоволені, все як вдома … було, у мирний час.

 Дуже сумую за будинком. Боюся не повернутись. Боюся залишитись одна з дітьми в чужому місті, нікому не буду потрібна. І за рідних переживаю, за близких, за всіх, хто залишився на війні. Страшно… Але, з такою підтримкою, яку надає “Еммануїл”, страх за майбутнє стає меншим! Дякую за підтримку!”

Регулярно проект “Операція благословення” постачає гуманітарні вантажі до України для підтримки пунктів розселення біженців. Тисячі знедолених безхатченків, яких війна вигнала з рідного дому, лише завдяки вашій підтримці отримують триразове гаряче харчування, яке дуже важливе в момент стресу, коли ми всі змушені жити у військовому становищі.

 Дякую, що небайдужі!

 Ви також можете підтримати нужденних за цим посиланням:

https://emmanuil.cbn.org/donate/sos_helpua_org

Анна Чабан, CBN-Еммануїл